deamon

Szabadkőművesek és az Ahnenerbe

Heinrich Himmler 1935 júliusában adott parancsot az Ahnenerbe megalakítására. Mint ismeretes a szervezetbe a világ különféle tájairól érkező tudósok és érzéken túli észlelés képességével rendelkező emberek kerültek be. A fedősztori szerint a csoport a német őstörténet kutatásával foglalkozott, azonban egyre több forrás mutat rá, hogy ez egyáltalán nem fedi a valóságot.

Az eddig is köztudott volt, hogy a szervezet működésében alapvető szerepet játszott az okkultizmus, gyakran alkalmaztak mágiát. Az újabban felfedezett források és kiszivárgott információk alapján (különféle titkos társaságok máig próbálják elrejteni és saját hasznukra fordítani ezeket az információkat) egyre világosabb, hogy az Ahnenerbe valódi feladata egy átjáró megnyitása volt a démon világ felé, Hitler úgyanis meg volt győződve arról, hogy a démonokkal szövetséget köthet a háború megnyerése érdekében.

Egy nemrégen felfedezett Ahnenerbe által vezetett jegyzőköny – amit egyik munkatársunk az életét is kockára téve fényképezett le; erről egy későbbi cikkünkben fogunk írni majd – lapjain azonban érdekes módon szabadkőműves motivumok találhatóak (ami annak ismeretében talán nem is annyira érdekes, hogy a szabadkőműves szertartások is gyakran okkultista elemekre épülnek).

Viszont ami ennél is érdekesebb, hogy olyan szertartások leírásai találhatóak meg a jegyzőkönyvben amik ismereteink szerint csak a háború útán épültek be a szabadkőműves szertartások repertorájába, mint pl. a bivaly égetés és a kecskék kibelezése. Az Ahnenerbe tagjai átszivárogtak volna különböző szabadkőműves páholyokba? Egyre több a bizonyíték, hogy így történt.

Egy korábbi cikkünkben írtunk már arról, hogy a démonok valójában egy párhuzamos univerzumban élő füldönkívüli lények, akik sokszor befolyásolták már történelmünket. Ahhoz azonban, hogy átjáró jöjjön létre a mi világunk felé hatalmas energiára és alacsony hőmérsékletre van szükség, mivel a démonok számára a hírtelen magas hőmérséklet letális lehet.

Londonban élő kollégánk, Robert, – aki korábbi kutatásainknál is segített fényt deríteni igazságokra méréseivel – már többször jelezte, hogy a londoni szabadkőműves nagypáholy környékén rendszeresen nagyobb a háttérsugárzás mint több méterrel távolabb. Lehetséges, hogy volt Ahnenerbe tagok illetve azok jegyzeteire építve titkos hidegfúziós kísérleteket folytatnak a föld alatti szinteken?

Ha a szabadkőműveseknek sikerül szövetséget kötni a démonokkal az jelentősen felgyorsíthatja céljaik elérését és hamar eljöhet a világkormány ideje, amiből minden bizonnyal a démonok is részt akarnak majd maguknak. Reméljük ez ténylegesen csak feltételezés, de sajnos egyre nagyobb a gyanú, hogy nem az.

Share Button

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ellenörző kód : *

Reload Image