George Soros

Soros György elutazott

Soros György, az egyik legveszélyesebb reptilián, akinek a legfőbb célja Magyarország tönkretétele, most hazautazott okkult szertartások által feltöltődni aktív sátánikus energiákkal. Távollétében egy másik gyíkember utazott el hozzánk helyettesíteni. Kutatónknak feltűnt, hogy az álcázója olyan frekvenciát használ ami 0,6 Hz-el eltér az “igazi” Soros Györgyétől.

Az új Soros György terve között szerepel Magyarország leigázásának felgyorsítása, ami a régi Soros Györgynek küldött szubtéri üzenetéből derült ki. Az üzenet 2 hónapos, de kutatóinknak csak most sikerült dekódolni, ugyanis fejlett szíriuszi kódolást használ.

Mint köztudott, Soros az Illuminati tagjai közé beépült gyíklény, aki a rövidesen megalakuló Világkormány fölötti reptilián befolyás növelése érdekében utazott bolygónkra évtizedekkel ezelőtt. Tevékenységét már maga az Illuminati is elfogadja, jobb alkupozíciót remélve így a gyíkemberekkel. Soros elsőrendű célja Magyarország – mint a Világkormány létrejöttének legfőbb ellenlábasa – megszüntetése.

Sajnos az új Soros György, felülírva a régi Soros Györgytől kiszivárgott terveket, ezt már akár ebben az évtizedben meg kívánja valósítani. Csoportunk mindent megtesz, hogy ebben lelassítsa, beleértve a nálunk tartózkodó Soros által irányított reptilián kémek megfigyelését és befogását.

Share Button

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ellenörző kód : *

Reload Image