pic

Valami nincs rendben

Mindenki érzi, hogy valami nincs rendben mostanában. Mindenki tapasztalja, hogy a dolgok megváltoztak, mégsem tudja az okokat. Nem is próbálja megtudni azokat. És éppen ez az aggasztó: a legnagyobb változás annak az igénynek a megszűnése, hogy az általános negatív érzet okait keressük.

Tudjuk, hogy a HAARP továbbra is sugároz, tudjuk, hogy idegenek és az Egyesült Államok (Izrael) kormányának pszichoaktív befolyása alatt állunk, viszont ez már évtizedek óta így megy. Mégis mostanság tör fel az érzés olyan mértékben, mint még ezelőtt soha.

Kutatóinknak hosszú transzállapotokat fenntartva sikerült a létezés azon síkjába eljutni, ahol az okok tudatosulása megengedett. A negatív állapotfázis oka pedig nem más, mint a neoliberalizmus. Hogy pontosan mi az, senki sem tudja, de annyi bizonyos, hogy emiatt lett több a kábítószerező homoszexuális abortuszpártoló. Ráadásul most a neoliberalizmus együtt áll a Szaturnusz holdjaival, így a negatív energiái még nagyobb fluxussal áramlanak ki, akadályozva a világcsakrában a pozitív energiák körforgását.

Egyelőre annyit tudunk tanácsolni kedves olvasóinknak, hogy igyanak pálinkát, minél többet. Ugyanis a benne található esszenciális alkohol valamelyest segít elhárítani a neoliberalizmus energiáinak alattomos támadásait. A legjobb védelem érdekében óránként 2 dl mákpálinka elfogyasztása javasolt.

Share Button

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ellenörző kód : *

Reload Image