sir-mig

A migránsok és a szíriusziak

Amióta Izrael – az arab tavasz után a nemzetközi koalíció(ka)t és a helyi szektákat pénzelve – megtámadta Szíriát, hogy majd a zűrzavart kihasználva a terv szerint 2017-ben annektálja annak megüresedett területét, a szintén izraeli pénzből kivitelezett exodus – amelynek elsődleges célja Európa diktaturizálódása – a szíriusziak nem tetszését váltotta ki.

November végén embernek álcázott szíriuszi képviselők jelentek meg Tel-Avivban és beépülő informátorunk szerint a hajnalig tartó tárgyalás során jelezték, hogy a galaktikus terv szempontjából számukra most az európai status quo fenntartása a célszerű.

Mint tudjuk a Földön jelenleg – az i.e. 16440 körüli beavatkozásnak köszönhetően – a szíriaiak állnak genetikailag legközelebb a szíriusziakhoz, így feltehetőleg az évezredes genetikai koncentrálódást is szeretnek megőrizni, mivel a galaktikus tervben fontos szerepet szántak ennek a népnek.

Migrants-at-Lampedusa-007

Az esemény interplanetáris jelentőségét erősítette, hogy közben a kis szürkék – az Egyesül Államokkal kötött emberkísérleti egyezménynek megfelelően – jelezték, hogy ők támogatják a migránsokat, mivel az Egyesült Államok (Izrael) Európa világgazdasági pozícióját gyengítő programjában szerepel az arab/afrikai bevándorlás.
Emiatt szíriuszi – kis szürke tárgyalásra kerül sor januárban Tel-Avivban. Az eseményről informátoraink segítségévél tájékoztatni fogunk.

Share Button

2 hozzászólás

    1. A Zeta Reticuli lakóinak agykoponya térfogata jóval kisebb (ellenben barázdáltabb aggyal rendelkeznek).

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ellenörző kód : *

Reload Image