alien_in_hungary

Szürke látogatók Áder Jánosnál

Egyik olvasónk jelezte, hogy különös fényeket tapasztalt a múlt héten a Sándor-palotánál, ami egybe cseng azzal amit informátoraink jeleztek, ugyanis több közép-kelet európai fővárosban jelentősen megnőtt az UFO aktivitás az elmúlt héten.

Varsóban például többen látták, hogy a királyi palotához magas beosztású politikusok mentek egy teljesen ruhába burkolt alacsony termetű illetővel együtt.

Több jel mutat arra, hogy a szürkék egyesével látogatják meg a régió vezető politikusait. A tárgyalások céljáról egyelőre csak találgathatunk. Elképzelhető, hogy a régiót is megérettnek találják arra, hogy részt vegyenek a genetikai programjukban; amiért cserébe – mint korábban már tapasztalhattuk – technológiákat adhatnak át. Amennyiben az következő hónapokban jelentős technológiai fejlődés tapasztalható a térségben, nagy a valószínűsége, hogy ez az átadott technológiáknak köszönhető. Az is elképzelhető, hogy a közelgő galaktikus szövetségi találkozó kapcsán tárgyalnak a régió politikusaival.

Reméljük mielőbb kiderítjük, hogy mit akarnak az idegenek a térségben, mivel aggasztó, hogy esetleg emberi kísérleteket engedélyeznek a kormányok a közép-kelet európai régióban.

Share Button

4 hozzászólás

  1. Ez már rég nem titok! Itt járnak köztünk, és szaporodnak.
    Senkinek nem tűnt fel h két hold van az égen minden hónap első szerdáján?

  2. Mondhatnánk erre, látom a jövőt. Ha ennyire tudják az ilyen álszent írást is néhányan a másikkal megpróbálni elhitetni, akkor lehet Angela Merkelnek is írniuk, hogy érkezik egy migráns szürke is ő hozzá, aki a háború elől menekült. Áder János meg gondolom köszönöm szépen jól megvan, és elgondolkodhat szerintem azon, hogy valóban tényleg a Földön élünk és járunk, és nem valamilyen idegen és beteges világban. A tömeghisztéria, ha továbbra is így folytatódna, amit néhány érdek is még vezérelhet, ennek komoly böjtje is lehet miránk nézve is, mint magyarokra a jövőben.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ellenörző kód : *

Reload Image