128932560182213178402101197_Reptilian

Nagyon sok a gyíklény a budapesti taxisok között

Mint azt tudjuk, a fővárosi közlekedésben sok a beszivárgott reptilián. A tömegközlekedés fölötti hatalom minden nagyobb városban stratégiailag fontos számukra az esetlegesen bekövetkező fénylény-reptilián háború miatt.

Több ügynökünk számolt be arról, hogy taxitársaságoknál is aggasztóan megnövekedett az álcázott gyíklények száma. A laikus számára az egyik könnyen észrevehető jel, ami arra utalhat, hogy reptilián sofőr szállítja, a monoton hanglejtés. Továbbá sok sofőr vesz fel napszemüveget, akár télen is, mivel nem szeretnek pupilla álcázót viselni. Szintén gyanús lehet, ha furcsa, másik vezetőnek szánt kódolt üzeneteket mondanak be a rádióba.

taxi-uber

Nem tűrnek el semmit ami csökkenti befolyásukat a városi közlekedés felett. A hidegvérű sofőrök emiatt gyakran szerveznek munkabeszüntetéseket amelyek segítségével a város gyíklény főpolgármestere jóval könnyebben viszi át a reptiliánoknak kedvező javaslatait a közgyűlésen.

Javasoljuk olvasóinknak, hogy amennyiben nagy valószínűséggel reptilián taxisofőr mellé szállnának be, válasszanak inkább alternatív közlekedési lehetőséget, mint pl. az Uber.

Share Button

Egy hozzászólás

  1. De az Uber a cionisták terve a taxisok kiszorítására! Ha a taxisok is ciongyíkok, akkor ez hogy jön össze? Nem stimmel valami. Nagyon nem…

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ellenörző kód : *

Reload Image