pyramid-on-the-moon-nasa-image-leaked-to-public

Piramisok a Holdon

Egyes űrszondák felvételei alapján ismert, hogy a Hold “sötét” oldalán különböző piramis szerű építmények találhatóak. Megjegyzem, hogy az égitest felénk néző oldalán is vannak kisebb gúla alakú építmények. Mindezidáig azonban nem volt pontos elképzelésünk arról, hogy kerültek oda, mi célt szolgáltak/szolgálnak, van-e közük földi társaikhoz.

Egy svájci kutató csoport azonban az építmények “holdrajzi” helyzete között próbált összefüggéseket találni. Nagy meglepetésükre azt vették észre, hogy a piramisok – ahogy a földi piramisoknál is tapasztalható – koncentrikus körök mentén helyezkednek el, pontosabban meghatározott holdi szélességi körök mentén. Tovább vizsgálódva felfedezték, hogy ezek a szélességi körök megfelelnek a földi piramisok szélességi köreinek a Föld/Hold átmérő aránnyal kicsinyített másának.

Azt már tudjuk, hogy a földi piramisokat nem az egyiptomiak, maják, ill. más ókori népek építették, hanem az akkori Földet terraformáló idegen lények. Viszont ami meglepő, hogy miért építettek ilyen jellegű épületeket a Föld kísérőjén is?

Tudjuk, hogy a Holdon gyakran tapasztalhatóak furcsa felvillanások. A kutatók különböző mérések alapján feltételezik, hogy a földi és holdi piramisok csúcsa között kvantum teleportáció valósulhat meg, így anyag és információ haladhat át 2 piramis között. Valószínűsíthető, hogy ezek az építmények valójában teleportációs eszközök végpontjai, amelyek könnyen lehet, hogy behálózzák a galaxist (ismeretes, hogy a marson ill. a Jupiter egyes holdjain is találhatóak piramisok).

Amennyiben a feltételezés bizonyítást nyer az jelentősen átalakítja az űrútazásról eddig kialakított képünket.
Mivel a cikk elég sok kérdést vet fel, még foglalkozunk a témával.

Share Button

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ellenörző kód : *

Reload Image