forest

Megkezdődtek az eltérítések!

Korábbi cikkünkben jeleztük, hogy a szürkék a hetekben rendre felkeresték a kelet-közép európai térség politikusait. Sajnos beigazolódott a gyanunk és úgy tűnik a kormányok a szürkékkel kötött szerződésekben engedélyezik az emberkísérleteket is.
Szombaton Lengyelországban a katyńi erdőben a kora délutáni órákban eltűnt egy házaspár, akik azután egy kevésbé forgalmas út mellett tértek magukhoz, viszont ekkor már este volt.

Nyomatékosan megkérünk mindenkit, hogy amennyiben Lengyelországba vezet az útja, kerülje el a katyńi erdőt és környékét!

Share Button

Egy hozzászólás

  1. A szürkék világszinten kezdték meg az inváziót. Én meg az aggódást. Egyre rejtélyesebbek és sötétebben a napok. Gondoljátok csak végig, a mai világban eltűnik egy repülő csak úgy, nyom nélkül…., a Simon ügy koronatanúja meghal a rendőrautóban csak úgy pikk-pakk egyik percről a másikra, a kertemben pedig felbukkant egy kígyó!! És sztem ezek még csak a baljós jelek, az eljövendő szörnyűségek előszelei….
    Az emberkísérletekről meg annyit, h 15 évvel ezelőtt kicsit fájt a torkom, bevittek a kórházba elaltattak, és másnap arra ébredtem h nem tudok beszélni és nincs mandulám.
    Ami a katyni erdőt illeti, tavaly jártam arra és az UFO aktivitást mérő alkalmazás majdnem lefagyott akkora volt a mozgolódás.
    Halkan jegyzem meg a katyni erdőben egyébként is hemzsegnek a II. világháborús szellemek, kísértetek. Olyan lelkek akik még bolyonganak, nem találják a fényt, valószínű a sok Földönkívüli zavarja a rezgéseket.
    Hát ez van. Legyetek résen! Kerüljétek az erdőket, mezőket, tengereket, légörvényeket és imádkozzatok.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ellenörző kód : *

Reload Image