Vladimir_Putin_12015 (1)

Putyin származása

Orosz kollégáink újabb furcsaságokat fedeztek fel az elnökkel kapcsolatban. A leningrádi levéltárban egy napokban előkerült napló feltételezhetően Vlagyimir Putyin édesanyja, Marija Ivanovna Putyina-é volt. Ezt a grafológiai elemzés is alátámasztotta.

A napló egyik bejegyzésében Marija leírja ahogy egyik napon miközben férje munkába ment arra lett figyelmes, hogy furcsa kék színű fények szűrődtek be a kert felől az ablakon. Mikor kiment a kertbe, hogy megnézze honnan jönnek ezek a fények, eszméletét vesztette és a kert túlsó felén ébredt fel jó 2 órával később. Ezután hónapokig kínozták furcsa rémálmok melyekben pikkelyes emberek szurkálják a hasát egy csőszerű eszközzel.

Az eset azért is érdekes mert körülbelül 3/4 évvel Putyin születése előtt történt. Ez egy újabb bizonyíték, hogy az elnök DNS-e nem teljesen földi eredetű. Arcának vonásai egyértelműen reptilián jegyeket hordoznak. Az elnök tehát a reptiliánok egyik földi katonája? Vajon mi lehet vele a pontos céljuk? Sajnos ez egy újabb aggódásra okot adó bizonyíték, hogy a reptiliánok már a legmagasabb körökbe is beszivárogtak.

Share Button

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ellenörző kód : *

Reload Image