FEMA-incineration-containers

Mi köze a globális felmelegedésnek a FEMA táborokhoz?

Újabb titkos iratokat szereztünk meg a vatikáni levéltárból, melyekben több utalás található arra vonatkozóan, hogy a FEMA táborok felállítását a Vatikán kezdeményezte az amerikai vezetésnél, melyek kiépítését még XVI. Benedek pápa sürgette meg titkos náci dokumentumokra hivatkozva.

Annak idején ugyanis a hitleri vezetés tudomására jutott, hogy egy a kis szürkékkel genetikailag rokon (ám. náluk valamivel magasabb testalkatú) faj álcázott szerkezeteket juttatott Föld körüli pályára, melyekkel megkezdte annak több mint 80 évig tartó lassú terraformálását. Ugyanis a német vezetés által große graue-nak nevezett faj a jövőben kolóniát tervez létrehozni bolygónkon.

A szerkezetek egyébként hasonlóak lehetnek a Fekete Lovaghoz (http://en.wikipedia.org/wiki/Black_Knight_satellite) amely egy korábbi terraformálás során került Föld közelbe, de a hosszú idő alatt tönkrement az álcázást biztosító modulja.

Az iratok alapján valószínűsíthető, hogy nemsokára megérkeznek a telepesek első előfutárai, akik minden bizonnyal a bolygó nagy részén tömegpusztitást fognak végrehajtani. Emiatt titkos amerikai-orosz űrfegyverkezési program indult el vatikáni finanszírozással. Megjegyezzük, hogy a Reagen elnök által kezdeményezett csillagháborús tervezet is részben e veszély elhárítása miatt jött létre.

Az is kiderült, hogy a FEMA táborok nagy részét (egy kisebb részük feltételezhetően valóban a másként gondolkozók miatt épült) nem emberek számára húzták fel, hanem a szürkék tetemeinek gyors tárolására és eltűntetésére. Ezt támasztják alá a műanyag koporsók méretei is, melyek az átlagember méreteitől némileg eltérnek.

Természetesen szeretnénk elérni, hogy a veszély minél nagyobb nyilvánosságot kapjon, de amíg az illuminátus kezekben lévő nagy médiabirodalmak a vatikán kérésére nem terjeszthetnek semmilyen információt ezzel kapcsolatban addig úgy tűnik minden próbálkozásunk zárt ajtókba ütközik és a globális felmelegedés ipar nem az álcázott szerkezetek lokalizációjára koncentrál, hanem felesleges kvóták, szűrőberendezések, burkoló anyagok, stb. adásvételére.

Share Button

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ellenörző kód : *

Reload Image