android_apocalypse_2

Az android megfigyelők

Az elmúlt napokban a Föld különböző pontjairól kaptunk jelentéseket beszivárgó androidokról. Bizonyára sokan tudják, hogy a szíriusziak bizonyos gyakorisággal gépeket küldenek azon célból, hogy azok feljegyezzék és jelentsék az esetleges hirtelen nagy mértékű technológiai változásokat a Földön. Az ilyen változások kis szürke aktivitásra utalhatnak, és a szíriusziak – lévén hadban állnak a kis szürkékkel – minden olyan változást, ami egy fajnál hirtelen fejlődést idéz elő a kis szürkék segítségével, igyekeznek megakadályozni.

A jelenleg megnövekedett android beszivárgó jelenlét valószínűleg a grafén kísérletekhez köthető, mivel tudjuk, hogy a kis szürkék az antigravitációs tekercseikben gyakran alkalmaznak egy atom vastagságú szénszálakat és ez minden bizonnyal a közeljövőben megnyitja az utat az emberiség előtt az interplanetáris utazás felé.

Az emberalakú beszivárgó gépek megjelentek Ausztráliában, Japánban, az USÁ-ban, Oroszországban és Svájcban. A viselkedésük alig különbözik a normál átlagembertől. Legfőképp közösségi helyeken próbálnak információkat gyűjteni, ami lehet a helyi K+F minisztérium (ahol van ilyen), de akár egy pub is.

Az egyetlen érdekes hibájuk, hogy bizonyos wifi interferenciákra érzékenyen reagálnak, így előfordulhat, hogy szoftveres hibák lépnek fel neuronhálójukban melyek furcsa viselkedéshez vezethetnek. Így történhetett a nemrégen véletlenül Budapestre került géppel is, amely a közelben lévő irodaházak wifi jelei interferálásának hatására kezdett el furcsán viselkedni. Úgy tudjuk az egységet a CIA nemzetközi egyezményekre hivatkozva elszállította a helyi hatóságoktól.

Megkérjük olvasóinkat, hogy amennyiben túlságosan kedves – sokszor önmagukat hittérítőnek kiadó – személyek környékezik meg, próbálják meg nagyobb irodaházak közelébe terelni őket (amennyiben ez lehetséges), az esetleges szíriuszi megfigyelés lehetőségét elkerülendő.

Share Button

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ellenörző kód : *

Reload Image