Journey to the Center of the Earth

Jahve és a Belső Föld

Ahogy arról írtunk,  december 25-én Libanonban megjelent az ábrahámi vallások által istenként tisztelt Jahve nevű földönkívüli.  A történéseket a beszámolók alapján nem volt könnyű rekonstruálni; mint kiderült az események ideje alatt speciális, felségjelzés nélküli repülőgépek memória blokkoló chemtrailt juttattak a légkörbe a környéken. A vénuszi fajtól megszerzett tudatkontroll készülékünkkel azonban sikerült kinyerni több ezen időbeli tudatlenyomatot a szemtanúkból.

A szíriai háborús játék egyik célja – Izrael hódítási céljai mellett – a nemrégen felfedezett szíriai Belső Föld lejáró feletti ellenőrzés megszerzése.  Mint ismeretes ilyen lejárókat eddig Egyiptomban sikerült találni, melyek jelenleg az USA (Izrael) birtokában vannak. Mivel a Belső Földből megnőtt a technológiai transzport az elmúlt egy évtizedben (főként lopott technológiákról  beszélhetünk, ennek köszönhető többek között az Apple és a Tesla cégek felemelkedése), nem csoda, hogy jelentős technológiai-gazdasági hatalommal rendelkezik az aki az ellenőrzést gyakorolja a lejárók felett.

Van azonban a szíriai lejárónak egy libanoni oldalága. Jahve ezen az oldalágon keresztül a csatorna összes kijáratára álcázó mezőt húzott fel. Hogy miért érdeke neki a lejáratok titokban tartása az további kutatásokat igényel.

Ha újabb részletek kerülnek napvilágra azonnal jelentkezünk.

Share Button

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ellenörző kód : *

Reload Image