bilderberg-1

Összefoglaló a Bilderberg találkozóról

Sikereresen rész vett beszivárgónk a csütörtöktől vasárnapig tartó rendezvényen.
A magyar részvételről most nem említenénk sok szót; ahogy eddig is, most is ott voltak a különböző régiók bábjai, akik majd a globális terv egy parányi részletét hajtják végre szolgai módon saját régiójukban.
Az ülésen mindössze egy résztvevő képviseltette magát a kis szürkéktől és érdekes módon az előzetes tiltások ellenére a reptiliánok egyik képviselője is megjelent.

Az összejövetel “igen unalmasan” indult Koppenágábán, már már hasonlítottak a témák a direkte – dezinformáció céljából – kiszivárogtatott napirendi pontokhoz. Majd a pénteki ülésen jöttek elő a lényeges témakörök:

  • A közelgő galaktikus szövetségi találkozó egyfajta bemelegítőjeként tekinthetünk a Naprendszer-Zeta Reticuli féregjárat létrehozására vonatkozó szerződés aláírására.
  • A szövetségi találkozó idejéig megnemtámadási szerződést írtak alá a földi képviselők a reptiliánokkal.
  • Megegyeztek, hogy több ébredő afrikai nép elbutítása érdekében néhány országban fokozzák a chemtrailek bevetését.
  • Újabb nyersanyagkészletek feletti rendelkezés gyors elősegítéséhez újabb háborúk megindításáról egyeztek meg különböző – főként arabok lakta – országok ellen, melyek alátámasztásához szükséges álterrortámadások stratégiai kidolgozására fogadtak el határidőket.
  • Gázát és a Hamászt a globális terv szempontjából zavaró tényezőnek jelölték meg, ezért jó időre a megbénítása mellett döntöttek.
  • A kis szürkék elérték az ember eltérítések engedélyezését több európai és ázsiai régióban, cserébe az 51-es körzetben már régóta vágyott ún. polarizált antigravitációs technológia átadását ígérték.

A tanácskozás utolsó óráján már csak 6-an vettek részt, így az ott elhangzottakról jelenleg nincs információnk.

Share Button

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ellenörző kód : *

Reload Image