images

Idegenek közöttünk

Conrad Ogio pápua új-guineai lakos fedezett fel egy új törzset a Baliem-völgyben, miközben a halászatból hazafele indulva eltévedt. Elmondása alapján a törzs tagjai jelentősen megnyúlt állkapoccsal rendelkeztek és furcsa rituálékat tartottak, amelyeknél a központi elem egy fából faragott csészealj szerű tárgy volt.

Az eset után Dr. John C. Lange ausztrál antropológus a helyszínre utazott, és beszámolója alapján neki is sikerült megtalálni az eddig ismeretlen törzset. Viszont amit látott az nem csak hogy nagyon meglepte, de félelemmel is töltötte el. Ugyanis a törzs egyik tagja angolul kezdett el beszélni és elmondta, hogy nekik most menniük kell. Néhány perc múlva Dr. Lange hatalmas villanást tapasztalt, majd a törzs tagjai, házai, eszközei eltűntek.

Természetesen az eset után senki nem hitt Dr. Lange-nak, viszont az igen furcsa, hogy azóta a NASA is felkereste őt és elhívták Texasba, amióta nem adott semmilyen életjelet magáról, a családja pedig már keresteti.

Lehet, hogy az idegenek néha primitív népek képében látogatnak el hozzánk, ha kevésbé akarnak feltűnést kelteni? Nem tudhatjuk, de az eset erősen elgondolkodtató.

Share Button

Egy hozzászólás

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ellenörző kód : *

Reload Image