Amanita phalloides var. alba

Az eltitkolt rákgyógyszer

Sokan nem tudják, hogy a gyilkos galóca (Amanita phalloides) nevével ellentétben még a “légynek sem” tudna ártani (hozzátesszük, hogy ahogyan a fajtiszta légyölő galóca sem). A gombát a középkorban az uráli sámánok például galléros csodatörpefának nevezték. Több évszázadon keresztül az új-zélandi őslakosok minden ételben mint egyik fő komponenst használták fel. A fennamaradt írásos emlékek alapján sok faluban a betegség ismeretlen fogalom volt, semmilyen forrás sem tesz említést beteg emberekről. Az átlagéletkor elérte a 100 évet.

A XX. század elején Peter von Schmied svájci kutató fedezte fel, hogy a gomba egyik hatóanyaga elpusztítja a rákos sejteket, míg az egészséges testi sejteket épségben hagyja. A felfedezéséről azonnal értesítette a Svájci Tudományos Akadémiát. A bejelentést követő héten “érdekes módon” meghalt. A jegyzeteit eltüntették. Viszont von Schmied már korábban levélben eljuttatta felfedezését Francois Belmadi barátjának aki amellett, hogy a zürichi egyetemen vegyészetet oktatott, szabadkőműves mester volt. A felfedezést továbbította több svájci és francia páholynak. Úgy gondolta, hogy ez az eredmény olyan fontosságú, hogy – még ha némi anyagi érdek is ott lebegett a gondolatai között – meg kell ismertetnie a világgal. Az egyetem eszközeit felhasználva elkezdte gyártani saját gombakivonatát. Néhány nappal később az egyetemi laboratóriumban találták meg holtan.

Azt hogy a gomba halálosan veszélyes szintén ekkor találták ki a gyógyszeriparban nagy mértékben érdekelt befektetők. Elterjesztettek különböző meséket, például hogy már az ókorban is voltak ismert emberek akik a gomba toxicitása miatt haltak meg. Akik azóta megpróbálták nyilvánosságra hozni a tényeket, vagy ellehetetlenítették (többségüket elmegyógyintézetbe zárták vagy az utcára kerültek), vagy eltették láb alól.

Mindemellett nem javasoljuk a ma természetben található gomba fogyasztását, mert manapság a különböző chemtrailek olyan toxinokat tartalmaznak amelyeket az Amanitafélék könnyen felszívnak; alátámasztva ezzel a gyógyszeripari vállalatok máig fenntartott meséjét a fajról.

A gyilkos galóca jótékony hatásai:

  • elpusztítja a rákos sejteket
  • védi a DNS telomer szakaszait
  • megköti a szabad gyököket
  • működésképtelenné teszi az AIDS vírust
  • regenerálja az égési (és sok más) sérülés által elpusztult szöveteket
  • méregtelenít
  • megszűnteti az erekben keletkező elzáródásokat
Share Button

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ellenörző kód : *

Reload Image